Senior

Värkande leder eller trötthet? Kroppen kanske säger ifrån på ett annat sätt nu än när du var ung. Men genom att ge kroppen redskap för en aktiv livsstil kan du förebygga åkommor och istället bli stark och pigg – gör en allomfattande hälsokontroll för man eller kvinna.

Våra provtagningspaket

Senior Hälsokontroll

Man

1395 kr

Ett omfattande test för medelålders och äldre män. Innehåller ett stort omfång av prover för en bred översyn av hälsofaktorer. Inkluderar även prostataprover och testosteron.

Analyser

Vitamin och mineralpaket litet

595 kr

Ett mindre vitamin- och mineraltest som kontrollerar kroppens järn, samt depåerna av kobalamin (Vitamin B12), folsyra samt D-vitamin.

Analyser

Vitamin och mineralpaket stort

945 kr

Ett test som innehåller fördjupade vitamin- och mineraltester och klargör fullständigt järnstatus samt homocystein.

Analyser

Led- och muskelvärkspaket litet

395 kr

Om du upplever led- eller muskelsmärta och vill kolla upp din allmänna hälsa kan det här grundläggande provtagninspaketet hjälpa dig i kartläggningen av möjliga orsaker.

Analyser

Led- och muskelvärkspaket stort

1395 kr

Om du upplever led- eller musklesmärta och vill kolla upp din almänna hälsa kan det här omfattande provtagninspaketet hjälpa dig i kartläggningen av möjliga orsaker.

Analyser

Prostatapaket

245 kr

Ett PSA-test är en del i utredningen för att tidigt upptäcka tecken på prostatacancer. Tidig upptäckt kan leda till minskad risk för spridning av prostatacancer.

Analyser

Senior Hälsokontroll Kvinna

1395 kr

Ett omfattande test för medelålders och äldre kvinnor. Innehåller ett stort omfång av prover för en bred översyn av hälsofaktorer. 

Analyser

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Betalning med