Graviditet

Oavsett om du vill undersöka din fertilitet eller vill ha tillgång till nyckeltester för en hälsosam graviditet, välj ett provtagningspaket som ger dig indikationer om ditt hälsotillstånd. En läkare ger kommentarer om dina värden ser normala ut eller om du behöver boka läkartid.

Våra provtagningspaket

Förberedelsetest inför graviditet

495 kr

Testet är till för dig som planerar att bli gravid och vill se att förutsättningarna är de bästa för den kommande graviditeten.

Analyser

Graviditetstest litet

295 kr

Ett grundläggande graviditetstest genom blodprov som bekräftar graviditet och kan ibland ge viss indikation på hur långt gången graviditeten är.

Analyser

Graviditetstest stort

595 kr

Testet är till för att med större säkerhet bekräfta graviditet genom att mäta nivåerna av hormonet hCG och kontrollerar även sköldkörtelhormonerna. 

Analyser

Pågående graviditet litet

695 kr

Testet är till för dig som har en pågående graviditet och vill komplettera mödrahälsovårdens prover med egna för att tillse att förhållandena är de bästa under graviditeten.

Analyser

Pågående graviditet stort

895 kr

Testet är till för dig som har en pågående graviditet och vill komplettera mödrahälsovårdens prover med egna för att tillse att förhållandena är de bästa under graviditeten. Detta prov är något fördjupat jämfört med det något mindre paketet i samma serie.

Analyser

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Betalning med