Erbjud hälsokontroller till dina medarbetare

Är det viktigt för dig att uppmuntra dina medarbetare att maximera hälsan och må bra varje dag? Vi tänkte väl det. Nu kan du erbjuda dina medarbetare en digital hälsokontroll.

 

 

Svensk Provtagning är en digital hälsotjänst som erbjuder skräddarsydda hälsokontroller genom blodprov för att ta reda på hur din kropp mår och om något indikerar på att det är dags att göra en förändring. All hälsodata samlas i en digital journal kompletterat med utförliga kommentarer av en läkare.

 

 

Du väljer valfri hälsokontroll och besöker ett av våra provtagningsställen för att ta ett blodprov. Sedan är det bara att invänta dina provresultat i din digitala journal.

Hälsokontroller för ditt företag

Nedan finner du de bästa hälsokontrollerna för dina medarbetare. Vi rekommenderar vår mest omfattande hälsoundersökning - Hälsokontroll Premium.

Övriga hälsokontroller som ditt företag kan välja bland inkluderar Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna.

Hälsokontroll Premium        

Vår mest omfattande och kompletta hälsoundersökning.

Undersökningen täcker in 52 analyser inom 11 viktiga hälsoområden och ger därmed full insikt i hur kroppen egentligen mår.

Innehåller 52 analyser

Hälsokontroll Kvinna        

Ett omfattande test för kvinnor. Innehåller test för en rad olika av kroppens organ samt vitamin- och mineralnivåer och fördjupade insikter rörande blodkropparna.

Innehåller 38 analyser

Hälsokontroll Man

Ett allomfattande test för män i alla åldrar. Innehåller bl.a. test för lever- och njurfunktion kolesterol diabetes prostata och manligt könshormon.

 

Innehåller 38 analyser

Betalning

 

Ni väljer själva om företaget står för hela kostnaden av produkten eller subventionerar en del av den för era medarbetare.

Har du frågor?

Fyll i kontaktformuläret så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Betalning med